lördag 17 december 2011

Ny musmatta!

Eftersom jag sitter hemma och jobbar, så behöver jag fler musmattor. Har redan repat vardagsrumsbordet på flera ställen...dumt! Så jag gav mig ut på jakt, men hittade inget jag ville ha. Så jag gjorde en egen! Och här är resultatet! Tyckte den blev rätt mysig faktiskt, och inte lika "gräll" som de ju lätt blir om man väljer semesterbilder etc. Den ser lite suddig ut på bilden men det tycker jag inte den är i verkligheten. Nu ska jag bara jobba på att föra över all information från min jobb pc tillmin mac, det är lite omställning faktiskt när man aldrig kört mac förut! Men det ska bli skönt att ha lite mindre saker på skrivbordet, det är liksom inte gjort för dubbla datorer. En dator bort och en hylla upp, sen så!

Idag skulle vi ut och fixa lite julklappar...men det verkar som om mannen i huset är matförgiftad. Så typiskt!! Och synd om honom förstås.

Nu - väckning av trött dotter! Pussåkramheladan! 2 kommentarer:

Lina sa...

Hej Anna! Granliden-Lina här! Nu har jag hittat hit till din fina blogg! Vilket fantastiskt hus Ni har! Och såå söta barn!! Jag vill också passa på att önska Er en riktigt God-Jul! Kram!

Annas hjärtan sa...

Hej Lina! Tack, vad gullig du är! Hur gammal är din dotter (har sett att du skrivit om henne på bloggen) Ha en riktigt God jul du också och hälsa mamma och pappa, kram!