tisdag 6 december 2011

Julen hos Philip

Som jag skrivit tidigare så har jag inte pyntat så avancerat på barnens rum. Allt man plockar fram ska ju bort också, så det får ändå vara måtta på't tycker jag. Hur känner ni? Jag satsar mer på bottenvåningen och mindre på övervåningen jag. Hur som helst, på Philips rum kommer lilla söta ljusstaken från Ikea fram i år igen.
I det lilla fönstret ut mot vägen har jag köpt en stjärna från Ellos. Den är så fin så den skulle kunna få stå där året om! Men det ska den inte :-) Vägskylten i fönstret är från USA. De kan tydligen inte stava "over there" för de envisas med att alltid skriva Philip med två l ;-)

Nu vankas bad här, ha en fin kväll! Pussåkramheladan!

3 kommentarer:

Ullisen sa...

Vilken fin stjärna! Jag förstår att du mycket väl skulle ha den framme året om, jag har en liknande från ikeas barnavdelning, den heter just "julen" och är lite bullig. Men den tjärnar som lampa i sovrumsfönstret året om.

Annas hjärtan sa...

Aha, låter mysigt! Ikea har mycket fint! Själv drömmer jag om en ny ljusstake. Vet inte riktigt var jag ska ha den, bara att jag vill att den ska bo här någonstans :-) Hur är det med er annars? Usch vad jag är dålig på att svara på mail, skäms på mig! Kram!

Ullisen sa...

Jag förstår att det är mycket som ska hinnas med med tre barn i familjen och jobb utöver det så ta det lugnt hörru! Jag pysslar mest med att ha en nöjd Miranda om dagarna, hinner inte så mycket som jag skulle vilja alla gånger här hemma. Men skulle du få tid att träffas så är det bara att höra av sig så ska vi ta oss tid att träffa dig, det lovar jag! Är meganyfiken att höra lite från er resa såklart! Kraaaam!