fredag 13 juni 2008

Hur många kanter har en trapp??

Ojoj. Vad har vi gett oss in på? Listerna är bortmonterade, trappen är slipad och tvättad. Nu kvarstår det jobbiga - och det roliga. Målningen.

Idag har vi varit på BVC med båda barnen och vaccinerat, Pip stackarn fick två sprutor medan T klarade sig med en. Jag skulle vara pedagogisk i morse och berätta att vi skulle till tant doktorn och ta spruta, att det skulle sticka till lite och sen vara bra. Reaktionen? "Nää, inte mölja med! Jag inte åka dotton! Inte puuuta!" Hm. Fiffigt, Anna. Nåja, tanken var god, och till slut gick det faktiskt bra. Inga kommentarer när det var dags att åka. Bamsen fick följa med, och han fick också sputa och plåster.



Bild lånad från Jotex.se
Precis såna här trappstegsskydd har vi idag, fast blå, och det säger sig självt att det var en dum idé med tanke på att vovven har vit päls. Vi har lånat hem hela lagret av beigefärgade skydd från matthandlaren i stan, men den enda vi verkligen ville ha var för stor. Typiskt! Så nu får det bli skruttvarianten igen. Hoppas att den här är lättare att hålla ren...

Ligger på latsidan med mina egna bilder. Ska försöka ta tag i det imgn!

Kram!

1 kommentar:

Kellis sa...

Svårt det där att veta när man ska vara pedagogisk och inte! Tur det fixade sig ändå..:)