måndag 2 juni 2008

Mina senaste hjärtan

Det blir bara ett snabbt inlägg idag. Har haft besök av alla flickorna Björnlund (eller Björnblad eller Lundblad eller vad de nu heter *blink*) och vi har haft så mysigt! Kul att Sandra och Elvira dök upp helt oplanerat också, jättetrevligt! Har inte hunnit kolla på bilderna jag tagit idag, så ni får hålla till godo med lite annat nämligen...Hjärtan på tråd från nyöppnade Ställ & Såsser på Hörnet i Säter. Mycket söt liten butik, rekommenderas!Filt till Pip från Ikea. Har någon här missat att jag är filtmissbrukare? Det finns en filt till varje tillfälle ;-)

Jag och T cyklade till Ica och handlade lite ingredienser till kvällsmaten förut och köpte lite bröd så hon fick mata fiskar och änder i vattenparken. Verkligen uppskattat!

Måste ge min söta mamma lite beröm, hon kom svischandes på cykel i morse med nybakat glutenfritt bröd! Det ni!

Jag och M har varit ute och gått turborundan nu på kvällen, Sandra vet vilken jag menar - vår standardprommis när tjejerna var små, men nu var det så länge sen jag gick den att jag tyckte att den var rätt dryg. Eller, den är rätt plan egentligen så den är inte fysiskt ansträngande på det viset, men den är lång. Det ömmar lite under trampdynorna nu. Knattarna sover, T fick sin kvällsvälling med bamsen under armen i vagnen och Pip sov sedan innan vi la ner honom. Tycker det ser så förskräckligt mysigt ut att få ligga i vagnen och äta välling under en filt och sedan få susa fram medan någon annan får göra jobbet. Undrar om de vet hur bra de har det?

Kramar!

1 kommentar:

Kellis sa...

Fuusk! Varför kan ingen svischa förbi mig med nybakat bröd! Jag kräver inte att det ska vara glutenfritt heller, inget krångel här inte..;)

Nu kanske det är siiista dagen med rapporten, håll tummarna att vi blir klara idag! Då får jag en "egendag" imorgon, det skulle kännas bra härligt! Kram kram