onsdag 18 maj 2011

Den blomstertid nu kommer Tänk att nu står sommaren på tröskeln. Som vi väntat och längtat. Välkommen hem till oss!
Grind och grusväg.
Vår framsida. Idag är äntligen delar av barnens utemöbler färdiga så de har fått flytta ut! Hönan har visst värpt också :-)
Barnens lilla uteplats. Tanken är att det ska bli plattor här, men vi får se. Just nu är det tre olika sorters grus och det är inte speciellt charmigt.
Plattorna som lades för snart två år sedan är fortfarande lika fina!
Jag har köpt korgar i trådslöjd som jag har ställt några gamla lerkrukor och mårbacka i.
Möblerna igen. Det var lite pilligt att få det fint, men nu är det äntligen klart!!
Thilda hittade årets sista vitsippor.
Trädgårshjärtan.
Har sytt vimplar av Himlas vaxduk, tänkte att de skulle stå emot väder och vind lite bättre då kanske. Vi får väl se hur det blir!
En av korgarna igen. Har tillfälligt ställt upp dem på skyddet till vår ocharmiga värmepump. Tack och lov för min handyman!
Vi har inget äppelträd själva längre, det här står faktiskt på grannens tomt men vi kan ju också njuta av blommorna! Nu är gräsmattan äntligen klippt för första gången också. Hade tänkt grilla lite men det var minsann inte så skönt ute som man skulle kunna tro. Så vi sitter nog inomhus och äter ikväll tror jag bestämt Pussåkramheladan!

3 kommentarer:

anna sa...

gu vilka superfina utemöbler dina barn har. vart har du hittat dessa??

/Anna

Annas hjärtan sa...

Hej Anna! Visst är möblerna fina! Jag köpte dem för två år sedan i en butik som hette Tre äpplen hög. Affärsinnehavaren tillverkade dem själv fick jag intrycket av. Butiken finns tyvärr inte kvar, men googla på det så kanske du hittar dem? Jag såg även annons i tidningen nyligen på liknande möbler för vuxna, kanske är det samma som gör dem? Håll utkik, och ha en fin sommar!

anna sa...

aahh butiken i borlänge centrum ja..synd att de la ner den..bor i ludvika därav jag vet vilken butik du menar.