onsdag 4 maj 2011

These boots are made for walking! Igår fick jag ett rensarryck igen. Man borde få dem oftare! Knökade upp massor av gamla barnkläder på vinden (jag vet - man borde aldrig ta upp dem ens, men vem vill köpa vinterkläder nu??) och passade på att gå igenom lite barnskor som jag hittade. Det blev en hel sopsäck som jag skänkte till Emaus, märkta Lettland. Men så hittade jag en hel del små guldkorn också, bland annat dessa små converse som jag köpte till Thilda i hopp om att hon skulle kunna ha dem. Men då hade hennes fot redan blivit för stor, och sen kom en lillebror och skorna glömdes bort. Tills igår! Och det kändes som att jag handlat gratis :-) Älskar färgen! Vill ha lika själv!
Mmm me like!
Skulle cykla med barnen till dagis idag för att slippa springa bredvid dem som jag får göra annars (kommer fram genomsvettig!) men upptäckte att mitt bakdäck var så platt det kunde bli, fick ställa cykeln vid vägkanten (ledde den första biten så jag märkte först inte att luften var slut) och snällt promenera hela vägen. Hade tagit fel skor också eftersom jag tänkt cykla, och ingen telefon med mig. Hade ganska skapliga blåsor när vi kom fram, och just när jag skulle påbörja den långa färden hem så dök plötsligt bästa M upp från ingenstans, med en nyinköpt cykelkorg till Thilda och vips så fick jag skjuts hem! Ibland blir det nästan för bra!
Sedan bestämde jag och Emelie oss för att ta en prommis, och just när vi kom i princip så långt bort man kan komma på den sväng vi brukar gå så börjar det hagla. Kul! Tack och lov så varade det inte alls länge, men vi styrde genast stegen mot kupolen där termometern alltid visar 25 grader och vindstilla. Nu - sovdags! Pussåkramheladan och tack för att ni kikar in hos mig!

1 kommentar:

Ulltussen sa...

Vi har inhandlat converse i storleken 0-3mån både rosa och blå väntar här hemma på att bäras under P&L i sommar :) jag sa att blå passar bra till både flicka och pojke men den som handlade vägrade och köpte två par.