torsdag 28 februari 2008

Det är lite körigt just nu... :-)

Men i natt har vi sovit bättre! Nu drar det ihop sig till sovdags igen och jag håller tummarna.Det handlar förstås mycket om de viktigaste personerna i mitt liv just nu, storasyster och lillebror. Det går bättre för T, hon är så duktig, idag har hon fått en egen pojkdocka (hon har namnsdag idag, det är Mariadagen!) att mata med bebismjölk när mamma matar bebisen, och så har hon fått plåster på magen precis som mamma. Tog så himla härliga kort igår men vet inte om jag kan lägga ut dem, nakenfisbilder :-) T dansade runt naken så när som på plåster och rosa solglasögon sjungandes på Sjörövarfabbe! Det ni! :-)

Nu är det dags för snabbdusch efter gigantiskt bajskalas. Inte för mig alltså, det är T som är skyldig. Kram på er alla!

I morgon är sista chansen på skrivbordet från Koffert om det finns kvar. Hur ska jag göra?

2 kommentarer:

Hanna sa...

Hallå i vårsolen, eller ja iallafall ho mig! Hoppas sömnen blir normal igen eller lite bättre. En docka var ju en superbra idè. Så fiffigt! Ha det gott/ Kram Hanna

Kellis sa...

Förstår precis det här med bilderna! Vi har gjort så att vi har lösen till fotoalbumet, så vi kan hålla lite koll på vem som är inne och kikar. Man vill ju inte att vem som helst ska kunna kika på ens barn alla gånger!

Kramen!