söndag 3 maj 2015

Mer pojkrum

Härliga lediga söndag!

Jag har hunnit med att städa hela huset, och det behövdes verkligen! Har längtat efter det jag vet inte hur länge för vi har ju haft allehanda projekt på gång en tid, så det känts lönlöst. Men nu när "land är i sikte" så fick det bli så. Känns så himla fräscht! Inget mer slipdamm, hurra!
Bänken köpte jag i somras, och nu har den blivit vitmålad och fin. Den var vit när jag köpte den också, men den hade en målad text som jag inte ville ha. Tur att det går ganska lätt att måla!Stjärnor i samma tyg som vimplarna.


Flygplan och flagga.
Bil, buss och undergroundskylt köpta i London.

 
Gardinen och påslakanet är av olika fabrikat, men funkar ändå. Jag tröttnar nog aldrig på det klassiska! Han har faktiskt aldrig haft någon annan gardin i sitt rum (och han är sju nu) så den gardinen var verkligen en bra investering!Den amerikanska postlådan är så himla snygg tycker jag! Bowlingkäglorna passar han som bor här inne som en smäck, för han ÄLSKAR verkligen just bowling!


Mjuka filtar får man aldrig för många av!


Nu, dags att stoppa barnen i säng.

Ha en fin kväll!
Kram
a

6 kommentarer:

Unknown sa...

Åh så många fina detaljer!
Ska inom kort ta tag i sonens rum som behöver en makeover. Han har vuxit ifrån djungelgardiner och gröna fondväggar. Om jag fick välja skulle de gå i gråa, vita och blåa toner. Men han själv vill ha det väldigt färgglatt så vi får se hur vi löser det. :)

Annas hjärtan sa...

Tack snälla Frida! Blir spännande att se hur du inreder sonens rum :-) Kram A

Unknown sa...

Så fint rum och riktigt smakfullt inrett :)
Gillar de "pastelliga" färgerna.

Annas hjärtan sa...

Tusen tack Minna! Ja, det är så fint med olika nyanser av blått tycker jag. Ha en fin kväll! Kram A

jenny_penny sa...

Hej,
vart har du köpt flygplanet någonstans?

mvh Jenny

Annas hjärtan sa...

Hej Jenny!

Jag köpte det på nätet någonstans, minns ej var. Googla Red baronet eller liknande, eller die cast airplane. Lycka till! Kram a