söndag 8 april 2012

Tankeöverföring!

Igår tog jag mig en runda på stan helt själv! Det hör inte till vanligheterna vill jag lova. Men ganska skönt var det! Passade på att kika efter en cykel till Thilda och gick en sväng i mina favoritbutiker, och snubblade över ett fint planteringsbord. Det slog mig att man kanske skulle ha ett på uteplatsen, inte för att jag planterar så mycket att det behövs, utan att använda som serveringsbord mer. Bestämde mig för att fota med mobilkamera och åka hem och fundera och mäta och svänga in på ett ställe till och kolla på en liknande modell jag sett. Kommer hem och möts i dörren av M som säger "Jag har tänkt på en sak. Jag tror jag ska åka och köpa ett planteringsbord till dig!" Utan att veta var jag hade varit och vad jag hade funderat på. Det kallar jag tankeöverföring!

Sagt och gjort, han åkte iväg och kom hem med det här. Jättenöjd!


I förmiddags var jag inne och städade medan M och barnen var ute. Hjälp vad mycket fortare det går alltså, kan inte sägas nog ofta. Lunchade lite, planterade om vintertrötta pellisar och tog oss sedan en kombinerad cykeltur / promenad till lekparken så barnen fick härja av sig ordentligt och så hemfärd, kvällsmat och bad. Nu hoppas jag att alla mina älsklingar sover gott inatt!

Pussåkramheladan!

5 kommentarer:

Kriztin sa...

vart hittade du det där fina planteringsbordet?

Jag och prinsarna sa...

Det blev ju kanonfint! Visst är det samma bord som jag har? Det från Rusta? Det såg så himla fräsch och fint ut mot den röda väggen. Mitt bord försvinner lixom lite mot våran ljusgråa fasad. Men, men man kan inte få allt här i världen ;)
Kramar

Annas hjärtan sa...

Tack snälla för de fina orden! Kriztin - det kommer från Rusta och kostar 599 kr. Finns ett snarlikt på Önskehuset som jag tittade på först och som kostade 1400 -20% men det kändes ändå onödigt dyrt och dessutom inte av bättre kvalitet så det fick bli det här och jag är jättenöjd! Kram och fortsatt trevlig kväll!

Jag och prinsarna sa...

Haha ja man blev verkligen jättesugen på plats när man satt och höll i de små fjunen. Men Anders säger blankt nej och när jag tänker efter lite så vet jag oxå att det inte är någon bra idé så som vi bor och egentligen är det bara kycklingarna jag vill åt, inte stora fula höns ;) Ja bordet är jättefint tycker jag oxå. Och superbra pris. Lite drygt att man fick lov att måla det själv bara men nu när det är en riktig utomhusfärg på så håller det ju sig fint i alla fall. Jag hade faktiskt heller inte en aning om vad jag skulle ha mitt bord till när jag köpte det och jag använder det inte nu när jag har det heller men det får stå där och se fint ut helt enkelt. Allt måste inte ha en funktion ;)
Klart vi ska ses! Vore jätteroligt. Ska kolla schemat på jobbet idag (har inte hunnit lära mig det nya) så kan vi bestämma en dag som passar. Kram kram

Ekenäsliv sa...

JÄTTEFINT ju=)))
Och helt otroligt att din man tänkt på det, härligt med sån tankeöverföring!
Va kul men nallen!! Mni brummar tyvärr inte, utan är mest tyst både när han sitter och man vänder honom upp-och-ned;)
Må så gott!
Kram Anna