söndag 4 mars 2012

Solsken i mitt kök...

...har jag idag minsann. Fast det syns inte på den här bilden, för den är ett par dagar gammal. Tänkte visa mina nya insynsskydd som jag köpt hos Gårdsromantik. Jag vet inte om de kommer få stanna just här, kanske flyttar jag runt dem lite allt eftersom det passar. Vår framsida med kök och vardagsrum ligger i direkt söderläge så vår och sommar blir det ljust och varmt här inne. Såpass att blommorna ibland tar stryk av det, kanske gillar de sin nyvunna vän skuggan?

Jag tror kanske att förkylningen är på väg åt rätt håll! Fast jag törs inte ropa hej än, det har liksom varit ett steg fram och två tillbaka ett tag nu. L kan i alla fall inte gå till dagis imorgon för hon hade hög feber inatt. Men det finns hopp om det, att kulmen är nådd :-)

Har skickat ut M och barnen en stund för att få städa ifred, ibland är det så skönt att få göra färdigt på ett ställe i taget och slippa börja om hela tiden. Håller ni med?

Pussåkramheladan!

7 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Skönt att du mår bättre!! Hoppas det förblir så och att L snart piggar på sig!
Tyra hon hostar än.. Så skulle vi åka på bröllopsmässa med svärmor idag, vi ska ju gifta oss;), fast nästa år blir det i år har vi för mycket med vårt hus att styra med! Hur eller hur, vi kom in till stan och så kräktes hon upp frukosten... Stackarn, bara att vända hem igen! Nu ligger hon i sängen och jag försöker få i henne, men nu ville hon iaf ha glass=) Det är hostmedicinen hon mår illa av stackarn, känns som moment 22. Får hon den inte hostar hon som bara den, och när hon får den mår hon illa, vad gör man???
Sköt om dig och lilla L!
Kraaam Anna

Annas hjärtan sa...

Näe vad trist, stackars tjej, förstår att det känns som moment 22 - vad gör man? Tyvärr så har jag inga bra knep och tips, kanske byta sort på hostmedicin? P han har förkylningsastma och får andas i en inhalator när han har besvärlig hosta och det hjälper faktiskt så gå på magkänslan och kräv en remiss i så fall! Kramis!

Ekenäsliv sa...

Tack va gullig du är!! Vi fick en annan sort när vi var på VC i början av veckan och den har gått bra hitintills, men nu kanske hon har fått i sig för mycket och kroppen reagerar. Hon är ju inte direkt krafitg hller och behöver de få kilo hon har. Usch det är jobbigt när de mår dåligt..
Iaf, stämpeln är från Magnolia Ink, finns även en tidning som heter så, se här bla http://www.magnoliaink.nu/index1.html
Jag har köpt dem i en pysselbutik här hemma, men kan säkert beställas på nätet.
Och, vilka jättefina fönsterskydd du hittat!! Gårdsromantik är ju en så mysig webbutik=)
Må så gott nu!
Kram Anna

Sofi sa...

Fina insynsskydd, tror blommorna kommer gilla dem med:)
Skönt att förkylningen är påväg åt rätt håll!
Trevlig kväll!
Kram Sofi

Vardaxlyx sa...

ÄLSKAR din bild =) Kanon fint du har det!! Jag vill önska dig en kanon trevlig dag!! KRAMKRAM

Hannah sa...

Vart har du köpt insynsskydden? :) /Hannah

Annas hjärtan sa...

Hannah, de är köpta på Gårdsromantik för några år sedan. Finns nåt likvärdigt på Åhléns fast i rotting! Kram a