fredag 2 mars 2012

Nya projekt...


 ...på gång. Men de får vänta lite. För just nu är jag sjuk! Jag ska egentligen inte gnälla för det finns såklart en väldig massa andra saker som är värre, men det här är nog influensan med värk i kroppen, feber, skallebank, svullna lymfkörtlar...ja rubbet! Och hostan från h-vetet. Blä! Dessutom är resten av familjen också sjuka så idag har vi inte haft högt tempo här hemma om man säger så... Det är så himla synd om barnen när de är sjuka tycker jag, P får problem med andningen och har den värsta hostan man kan tänka sig. Stackars min kille!

Vad ska det bli nu då, mitt projekt? Nya födelsedagsvimplar till Philip! Yes, det gäller att vara ute i tid! Fattar inte varför jag blir sugen på det NU när vi kalasat i typ en månad...? Har köpt jeanstyg till en duk som ska fållas, och sen tänker jag mig såna här gummikorgar som är gjorda av gamla bildäck att lägga upp fikabrödet i. Har inga såna sedan tidigare, fastnade inte riktigt för dem när de "kom" men de kostade ju inte så mycket så det får det vara värt! Har inte samma inspiration för tjejernas kalas, än, men det kanske kommer. Det är ju inte bråttom! Om man ändå fick ha lite sommarkalas, det tycker jag skulle vara mysigt men det blir ju lite svårt! :-)


Bild lånad från internet. Tips på var man kan hitta något liknande mottages tacksamt.


Nu - fredagsmys med sjukgänget!


Pussåkramheladan!

4 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Stackare där!!! Att vara sjuk är blä och när ens barn är sjuka är det ännu värre! Min dotter har hostat i över två veckor nu, men de hittar inget när de tagit prover...
Krya på er allihop!!
Sköt-om-dig-kram!!
/Anna

Lina sa...

Men blä, nu har ju du varit förkyld länge och så influensa på det. Inte roligt! Hoppas ni kryar på er snart, det är inte kul när hela familjen ligger sjuk och ingen orkar någonying... Stor kram från oss!

Janni sa...

Åh jag vill också ha happy birthday vimplar till lillys kalas på påsk. Så fint! Men jag har redan överskridit kalas-budget. Haha. Inte så populär just nu hos mannen :(
Krya på er! Jag mår så gott efter lite dalaluft de senaste dagarna..

Annas hjärtan sa...

Tack Lina och Anna, nu tror jag det har vänt, inte klokt att en förkylning kan ta så hårt på en familj. Fast det var nog influensan tror vi, men ändå. Hoppas ni piggnar till ni också, vet att ni har sjuklingar i era familjer ni med! Kram!