lördag 24 mars 2012


Vårnytt!



Igår var hela familjen på en liten utflykt, ledig fredag! Superskönt! Och när vi kom hem hade det nya markistyget kommit på plats. Det känns jätteskönt att det blev av, det är något vi har funderat på länge men som vi av olika anledningar skjutit upp. Nu känns framsidan lugnare eller hur man ska beskriva det. Markisen blev mer som en del av huset eftersom den är faluröd och smälter in bättre.



Vita penséer och påskliljor! Sandlådan är inte framsidans stolthet precis, måste göra något åt den...







































Blev så glad när jag hittade lite vårfina blommor! Nu är vintern slut, eller hur? Häromkvällen packade vi ner de två minsta med fleecekläder och yllefiltar i vagnen och stortjejen på cykel och så drog vi ut på vårens första promenad. Det är ett riktigt vårtecken i den här familjen, och dessutom överraskades vi av att många av cykelvägarna var sopade. Rekordtidigt? Älskar verkligen våra kvällspromenader, det är så härligt med lite frisk luft strax innan man går och lägger sig. Har man tur blir barnen trötta och somnar, men tji - det blev tvärsom :-)


Idag, efter Thildas balett tror jag det blir krattning som står på schemat. Herr hund drar just nu in kopiösa mängder gammalt dött gräs... Vad hittar ni på? Den stora vita krukan kommer från Jeanne D'arc och den köpte jag hos Irmas uthus i somras. Tuppen kommer från Mig & Alice.


Pussåkramheladan!

Inga kommentarer: