tisdag 13 mars 2012

På plats!


Igår när jag och T var på dans (dessvärre är det bara hon som dansar även om det är jag som skulle behöva röra på mig) så monterade M dit lådorna. Hurra! Rätt bra, eller hur? Det enda vi är lite missnöjda med är färgen som trots färgkod är lite för grå. Men det tänker man nog inte på sen. 
...och inte en citron så långt ögat kan nå! Tack M! Tänk ny bänkskiva och ny kran (visserligen inte synlig på bilden, men ändå) Kommer bli toppen!

Nu får jag lust att göra...chokladbollar! Inte havregrynsgröt som det kanske är tänkt :-) Fast jag åt faktiskt "alltid" havregrynsgröt fram tills att T föddes, jag och M gick upp 5 och gick ut med vovven, käkade havregrynsgröt - han med äppelmos och jag med supersurt granny smithäpple och kiwi och passionsfrukt. Det var tider det! Nu har jag precis börjat äta frukost igen efter ett glapp på omkring sex år. Smoothies med hallon, mango, banan och vaniljyoghurt. Mums!

Nu väntar snart dagis och jobb, sen är det sömnad hos goa E som gäller. Länge sen nu, ska bli kul!

Pussåkramheladan!

6 kommentarer:

liffer sa...

Snyggt! :)

Jag och prinsarna sa...

Det blev ju kanoners ju. Superfint! Han är bra duktig din man ;) Kan man skicka sin egen slöhög till karl på kurs hos din kanske?? Nu ska jag jobba klart här så ses vi och syr och babblar så det ryker i em. Stora kramar

Annas hjärtan sa...

Tack snälla! Haha Emelie, Anders kan väl han med bara han vill...? Ska bli jätteskoj att ses sen, kram!

Vardaxlyx sa...

Åhh va fint =)
Kram

Anonym sa...

Så fint! Jag är nu jättesugen på att tapetsera om köket, vill ha ljusa pastelliga färger i stället för den engelskt röda vi har nu, mannen är inte riktigt med på noterna då vi har två rum där renoveringen är påbörjad... förstår inte att han inte vill... ; )

Kram M

Annas hjärtan sa...

M - Haha, nä det förstår verkligen inte jag heller att han inte vill :-) Vi vill också måla om väggarna i köket, till vanligt vitt. Och så köra pastelligt till. Fast jag blir ofta lite sådär rädd och tänker "tänk om jag tröttnar" i alla fall om det gäller lite dyrare investeringar. Jag önskade mig en rosa kitchen aid till exempel men så var jag rädd att den skulle kännas fel om bara något år. Hur som helst, kram och ha en bra dag!