måndag 1 juni 2009

Vimplar och parfym Igår fick jag äntligen tummen loss och satte upp Thildas nya fina vimplar. Det var för mörkt att fota då, så det gjorde jag nu på morgonen, men jag vet inte hur jag betedde mig för till och med taket ser rosa ut och det är det förstås inte även om tjejerna i detta hus gillar den kulören ;-)
Blommigt, stjärnor, vitt, blommigt, grönprickigt och rosarutigt
M frågade om det var en cirkus som flyttat in. Karlar... Idag ska jag och E börja med födelsedagsvimplar, det ska stå Happy birthday på dem. Lika bra att börja nu, i alla fall för mig, i och med att barnen fyller år i februari så man verkligen blir färdig i tid *fniss*
Igår var det ju som bekant mors dag. M hade flyt och hittade en tårta i frysen och så kunde vi ju sitta ute och fika. Riktigt mysigt! Barnen plockade smörblommor också, och så fick jag en teckning och en glitterask som T gjorde till mig på morgonkvisten. Jag och M hade tillsammans valt ut en parfym som jag känner på mig kommer bli en personlig favorit. Kram på er! Nu måste jag genast sätta fart! Ps. I morse hittade vi en fästing på Thilda, apropå ingenting. Gudars vad äckligt, vad finns det såna där äckliga små djur för????? Ds

1 kommentar:

Lovilin sa...

Hihi, min Anders förstod inte heller charmen med vimpeln jag satt upp i Lovisas rum. Men, men kräver inte att han ska förstå allt.....bara han låter mig pyssla!

Ja, visst är det äckligt med fästingar, det är väl nog att hundarna får dom!

Var in på din Facebook sida för ett tag sen, blev lite full i skratt för jag hittade ett ex bland dina vänner. Men den här stan är ju så liten....alla känner alla. Kan berättta vem på mailen sen.

Nu ska jag försöka få R att somna.
Ha en bra dag!
Kram
Linda