torsdag 25 juni 2009

Midsommarkille Såhär söt var P på midsommarafton. Han har inte lätt att få med på bild minsan, oftast far han fram som ett litet streck så han blir alltid suddig på kort, men den här gången lyckades jag fånga honom! Idag fick det bli lite ändrade planer, T skulle göra sista dagen på dagis men vaknade med hög feber så vi får vara hemma och ta det lite lugnt. Hon var med på Peace & Love igår, eller Pis and Fis som hon själv brukar säga för att vara lite rolig (kiss och bajsåldern är här!) och det med besked. Vi hann kika på både Laleh och han Stiko Per Larsson. På den sistnämnda drog hon med mig längst fram och så stod vi och dansade. Hon är så himla härligt sällskap! Hon käkade grön sockervadd så hon såg ut som Shrek när hon var klar. Ja, det var en härlig kväll. Men idag är det lite klent, som sagt. Vi har gjort det bästa av saken och käkat vaniljglass till frukost och kollat på Fifi i sängen. Så idag blir det nog inte många knop gissar jag. Kram på er!

4 kommentarer:

www.ulltussen.blogg.se sa...

Hej! Jag såg till er på Laleh men hann inte fram och hejja hade ju tänkt det. Skulle leta efter en kompis och jag var redan sen. Typiskt festivalplanering redan från start för mig. Jag var också nöjd med gårdagens PaL fast vi gick hem efter Stikko Per för att orka jobba idag och jag har redan glömt matlådan hemma ;)

Jag och prinsarna sa...

Hejsan!!!
Men åå är ni sjuka i finaste sommarvädret och peace & love och allt. Hoppas verkligen att det går över snabbt. Krya på dig kramar till thilda.
Kram kram!!

Mojebarn sa...

Stackars lilla tjejen. Feber när det redan är så varmt. Men tur att hon inte missade P&L igår. Hoppas det går över fort. Kallenina var också på Laleh, med en kompis till oss. Hon hade såå kul och vill gå nästa år också.

Jag har en liten tävling hos mig. Kolla om du vill.

/Mojebarn

MammasRussin sa...

Heeeej! Det var längesen! Har varit dålig på att kika bloggar och blogga på sistone! Men nu är jag tillbax! Så mycket jag missat! Underbara bilder som vanligt hos dig! Lilleman växer ju så det knakar!! Hi hi våra tjejer har samma solhattar :-) Fast jag borde väl egentligen inte vara förvånad ;-) DU förresten P:s underbara turkosa keps, var har du hittat den? KRAMIS