fredag 15 juni 2012

Veckans bästa...

...dag är här! Och om inte helt regnfri, så näst intill!
Diskhon som stått i en kartong i vårt kök sedan april är äntligen på plats! Först tyckte jag den var som en mindre farkost på diskbänken, men å andra sidan visste jag att den skulle vara skrymmande - och det är jättebra att ha någonstans att hålla till i och med att bänkskivorna är så känsliga. Är det någon som vet HUR känslig marmor är egentligen? Vill ogärna experimentera :-)Sötaste blombuketten har Thilda plockat till mig, visst är det helt underbart när barnen kommer med sina småbuketter?

Nu är mannen hemma igen, gräsklippning står på schemat! Skönt, för det är inte klokt vad ovårdat det ser ut när det blir sådär långt men det har ju inte gått att klippa på hela veckan eftersom det regnat så. Själv ska jag dammsuga lite, för bottenvåningen ser ut som ett krig. Projekt badrum går framåt, men det är ett tag kvar tills det är "i land" så det är bara att blunda och tänka framåt.

Pussåkramheladan!


1 kommentar:

Ekenäsliv sa...

Just nu har jag som fredag hela veckan:)) I 8 veckor framöver, ska bli underbart!! Har en del på min lista att fixa, men det är ju skönt att man kan fix och dona hemma utan tidspress när man har hel dan på sig;) När får du semester?
Ser superfint ut i ert kök!!!
Hoppas du haft en kalashelg:)
Kram Anna