fredag 18 maj 2012

Madickenpyjamas!Har hittat de allra sötaste pyjamasarna till tjejerna. I bästa Madickenstuk, med kort volangärm och mamelucker. Blir glad varje kväll när vi tar på dem :-)

Lillskruttan med feber 

  Hand i hand

  Storskruttan 


Brorsan trivs inte så bra i volanger, men jag har hittat ett par pyjamasbyxor till honom i samma blårandiga tyg som han ska få ha tillsammans med ett vitt linne, så han får bli lite sommarfin han också :-)

Vad hittar ni på idag? Här ska vi - förhoppningsvis - åka och titta på bänkskiva till köket! Den i betong blev...inte riktigt som vi tänkt oss!

Pussåkramheladan!

6 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

så galet söta pyjamaser!!!!! Var hittar du såna söta??
Och vimplarna, huuuuur fina som helst! Är det en kompis till dig som har en butik eller är du med i butiken oxå?
Önskar dig en härlig frdag, solig som denna=))
Kram kram Anna

Annas hjärtan sa...

Hej Anna! Det är jag och Emelie (titta på Jag och prinsarna i min blogglista så hittar du henne och klicka på Vår lilla butik i högerspalten så hittar du "oss") Visst var pyjamasarna mysiga? Är helnöjd! Kram Anna

Anonym sa...

Jättefina pyjamaser! Blir alltid glad av att läsa din härliga & inspirerande blogg!

Fredagskram M

Annas hjärtan sa...

Tack M, blir så glad när du lämnar ett litet meddelande till mig! Trevlig kväll, kram Anna

Kellis sa...

Hej vännen!

Var kan jag köpa en sån pyjamas? Helt och hållet min kompis stil så jag skulle gärna vilja köpa en sån till dottern Cajsa när hon fyller år!!

Måste erkänna att jag inte hunnit göra ett kort till Matte nu när han fyller år, det har varit mycket på jobbet, resor hit och dit och så är det mycket hemma...*skäms*

Kraaam!

Annas hjärtan sa...

Hej Kellis! Det var länge sen! Pyjamasen finns på H&M :-) Kram till er alla och hoppas allt är bra, M överlever absolut utan grattiskort och hälsar att du ska sluta ha dåligt samvete på studs!!