söndag 5 augusti 2012

2,5...

...år fyller min lillälskling idag! Självklart bakade vi lite muffins för att fira :-)För 2,5 år sedan hade jag (ganska) nyss fått återse min lillbebis som varit ifrån mig nästan hela dagen. *lycka* Jag minns fortfarande känslan, det var magiskt!Imorgon drar ekorrhjulet igång igen, inte klokt vad tiden bara rullar på fast man tycker att man nyss fick ledigt. Ovant att bara lämna två barn på dagis, jag tror (tills motsatsen bevisas) att jag kommer känna det som att T alltid "fattas" på dagis. Inget storhjärta som vinkar glatt och skickar tusen slängpussar när jag går. Fast hon gör det ju från ett annat ställe förstås, men nu blir hon liksom mer stor, och man blir väl kanske inte delaktig på samma sätt. Eller så blir man det kanske. Jag vet ju inte egentligen eftersom vi inte är där än, men det känns så. Jag ska försöka att inte oroa mig, men det är svårt, barnen är det bästa vi har, såklart! Och man vill ju att det ska bli så bra som möjligt. Vilket det blir också förstås. Nu svamlar jag :-) Sätter punkt här!

Pussåkramheladan!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken sötnos!
grattis på 2,5års dagen.
Kram

Ekenäsliv sa...

Åhhhh, grattis till din lilla sötningsmedel i efterskott!!
Antar att din stora börjar f-klass nu då? Min Tyra börjar ju 1 :a klass snart. Tycker det har varit kanon och man är delaktig än kan jag trösta dig med;) Tyra går på en liten liten skola och man får Veckorevyn så man vet vadden händer, samt att de har en kontaktbok som man kan skriva i till läraren.
Hittar ingen söt tjej på gunga i förklädesklänning... Är det annonsen för Forsgergs timmerhus du menar? Känner igen ert hus, men ingen flicka är med där tyvärr..
Ha en fin dag på jobbet!
Vi har sista veckan nu, men känner att det ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet nu.
Kram Anna