onsdag 15 augusti 2012

Ingen vanlig dag!

Nej det är det inte, för det är min födelsedag! Hurra! Dagen började kalasbra (ursäkta ordvitsen) med sång, blommor, choklad, en liten nalle och presenter. Det var bara M och T som orkade masa sig upp, de andra två låg och snusade intill så de var med på sitt sätt. Nytt köksgolv, jo jag tackar, inte så illa minsann! Söt blomma från söta syster

Sedan bar det av upp till Fraggelberget för inskolning av stortjejen. Jag hade kollat med hennes dagiskompisar, och två av de närmaste skulle börja idag, så döm om min förvåning när ingen av dem var där. Men det gick bra ändå tack och lov, jag stannade en stund och hade jag känt att det inte funkade så hade jag förstås fått skippa jobbet idag men nu löste det sig bra ändå och T lovade att det var ok att jag åkte. Ovant att ha barnen på olika ställen, men man vänjer sig såklart!

Sedan har vi tagit det lite lugnt här hemma, L är i gränslandet sova middag eller inte, så hon hade inte sovit och var galet trött. Satt på en stol och somnade och det var förstås inte kul alls, aj! Så det blev lite enkelt fika med föräldrar och svärföräldrar ikväll, precis lagom. Tusen tack alla som ringt, sms:at, skickat kort och skrivit på FB. Har haft en toppendag med nära, kära och solsken!

Pussåkramheladan!


2 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Lite för sent, men som man säger bättre sent än aldrig… GRATTIS till dig!!! Låter som du hade en fin dag:) Fick du nytt köksgolv?? Vad ska det då bli?
Söt liten blomma i söt kruka!!
Ha en skön helg!
Kram Anna

Anonym sa...

Grattis i efterskott, har visst inte läst din blogg på några dagar... ; )
Verkar i alla fall som om du hade en bra dag!

Kram M