onsdag 8 augusti 2012

Det går åt rosa...

...i vår hall! Små detaljer som är lätta att byta ut om man tröttnar.

Hej förresten! Hur har ni haft det idag? Här har det varit lika fullt upp som vanligt! Dagislämning, jobb, handla på lunchen, jobb, dagishämtning. Lovade barnen att cykla till lekparken men kom av mig när det började regna. Det blir så himla kladdigt, även om barnen har galonisar. L hade inte sovit middag på dagis och då kan man ge sig 17 på att man känner en duns i ryggen när man sitter där och trampar som bäst och så har hon somnat.

Så vi stannade hemma och jag har inredningssurfat lite, till Philips rum denna gång. Men jag kan aldrig bestämma mig. Står och velar mellan två olika flygplan som jag vill ha i taket, det ena passar bättre än det andra men är påtagligt dyrare. Kanske ska köpa det billigare och spraymåla det? Hmm. Ska nog klura på det över natten! Han har ju ett i trä som hänger där idag men det går sönder och ramlar ner hela tiden trots att vi limmar och lagar. Dags för nåt nytt, grabbigare! Nu över till det jag skulle visa idag!Byrån/köpmansdisken i hallen har fått nya beslag! Jag trivdes aldrig med de gamla, som du kan se på bild här! Antikbehandlade skålhandtag. Skålhandtag är ju fint, men inte med den där brunaktiga finishen. Och så gillar jag den lilla etiketten på de här, även om jag vet vad som är i ändå.Byrån kommer från Ilva och inhandlades när L var ganska liten. Har drömt om en snarlik från All in wood i många år, men tycker att den varit för dyr. Nu har jag ändrat min Ilvabyrå så den blev ännu mer lik den från AIW. Hurra! Eller jag och jag, det är som vanligt M som stått för den praktiska biten!Sex skruvhål på varje handtag. Nio lådor. Femtiofyra pytteskruvar. M var inte jätteglad och berättade att hon i kassan hade ojat sig när han fick åka och köpa nya skruvar eftersom de som följde med var för korta. Men nu sitter alla där, även om en del gick av (mindre bra)
Och jag är förstås jättenöjd! Mycket fräschare och mer enhetligt! Beslagen köptes på en inredningsbutik som hade precis nio stycken hemma som bara låg och väntade på mig. Egentligen var de av mässing, men eftersom det inte passar med någonting annat hemma hos oss så spraymålade jag dem med silverfärgat billack.Lampskärm från Önskehuset.Rosa pellisar.

Det var allt för idag. Over and out!

6 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Det var verkligen superfina handtag!! Precis som du skriver vet man vad som är i, men det var himla fiffigt, för det finns ju fler i familjen som inte alltid vet;)

Trädet vi har i trädgården är en bok och är fantastisk. Vill gärna ha en liten platsbyggd bänk under den nån gång.. Ja, sen när det blir lite mer tid för sånt vill säga, ha ha…

Ha de så gott!
Kram kram Anna

Lina sa...

Jag tycker fortfarande att det är lite roligt att du som mest hade marinblått på högstadiet är en rosa-fantast nu;) Fint har ni det! Kram!

Ekenäslivhttp sa...

Just det, laundry-skylten är köpt på en lokal inredningsbutik, men har sett den på nätet med, minns inte vart bara...
Ha en fin dag! Nu har jag städat klart så nu blir det lunch:)
Kram kram

Annas hjärtan sa...

Jag hittade den faktiskt i en nätbutik men jag minns inte heller vilken och bestämde mig för att försöka hålla i plånboken... :-) Kramis!

Unknown sa...

Det hade ju varit trevligt ifall du skrivit var handtagen kom ifrån. Jag lyckades i alla fall inte urläsa det.

Annas hjärtan sa...

Hej! Det är inte min skyldighet att upplysa alla om var allt jag har kommer från. Är man intresserad av att veta tycker jag att man kan fråga, och jag svarar gärna, men tänk på hur du formulerar dig nästa gång! Jag är i alla fall uppfostrad med att fråga snällt. Handtagen är köpta hos en numera nedlagd butik som hette Gruvgatan 13. Hälsningar Anna