fredag 6 augusti 2010

Min inredningskamera! I min väska bär jag alltid med mig en liten kamera. Min mobilkamera är verkligen inget att hänga i julgranen så där får man gissa sig till vad man fotat. Den här är inte heller någon värsting, men den fyller sitt syfte, nämligen att fånga idéer! Den senaste tiden har jag snubblat över bland annat dessa skönheter:
Sötaste lilla "mössan" till en burk. Tyvärr var den inte till salu, men idén får följa med mig och ska strax presenteras för min virkande svärmor ;-) Från sidan
De här fina burkarna från IB Laursen. Vill ha!! Ni vet väl att jag fyller år snart? *blink* Det här galet söta växthuset med ett runt fönster i nocken. Även denna finns på önskelistan! På Mallis finns såna här söta brevlådor överallt. Måste snart besöka ett byggvaruhus och se om de finns till salu, för en sån här skulle jag verkligen vilja ha! Måste ju vara möjlig att frakta hem också eftersom de ser rätt små ut, och man borde kunna fylla den med nåt så den inte skrymmer så.
Den gröna lådan är också toksöt, förutom färgen då och att nån har skrivit sitt namn med spritpenna. Men som sagt. Me like! Håller fortfarande på att tvätta och stryka på heltid. Hur lång tid tar det egentligen att komma ikapp efter en veckas semester?? Pussåkramheladan!

1 kommentar:

www.ulltussen.blogg.se sa...

Att virka "burkmössan" är lätt, tom jag som inte virkat på länge nu men dock en hel del tidigare efter mönster ser att det skulle funka utan större probbs. (säger hon som fick smsa mor för att friska upp minnet med stolpar-dubbelstolpar för att kirra OS-mössan)