torsdag 3 april 2008

Varför vill jag alltid...

...ha sånt som inte finns?? På bilden visas två till synes lika vagnar, men den till vänster är mer turkos. Gissa vilken jag vill ha? Den som inte finns förstås. Har ringt runt halva landet, nu ger jag snart upp. I-lands problem, förvisso, men ändå. Nu till frågan - ska jag köpa den högra som finns överallt, eller ska jag ha is i magen och vänta till i höst när de nya färgerna kommer och riskera att inte få tag på någon alls?

Idag har jag i alla fall lyckats med ett av mina projekt - jag har fått tag på jacka och byxa till lilla Pip - i Sundsvall. Dessutom fick jag det för klart överkomliga 100 pix i stället för 400, lysande! Dock hade de gärna fått vara i en större storlek, de enda som fanns var stl 74 och jag hade velat ha 86 eller 92, men han kan ha de här i sandlådan i höst iaf, alltid något.

Kramis!

3 kommentarer:

Anonym sa...

vi följer familjens utveckling i tidningen men har nu också fått en bloggadress som gör att vi kan följa er närmare. Ni bor granne med en av de bästa bloggarna jag vet. Enormt duktig är KrisTina som vi kallar henne.

Hanna sa...

Hmm, det var svårt. Jag tycker ju mest om Brio och Teutonia, men .. färgerna är inte riktigt så starka i verkligheten vad jag kan minnas. Vi har ingen av dem hemma just nu. Jag skulle valt den som är ljusare som såklart inte finns. Nya färgerna är under produktion just nu och jag tror att det dröjer till augusti innan de kommer. Kommer inte riktigt ihåg. Men en vagn som är bra är Teutonia Timmy, den har du liggläge på och kostar inte så mycket mer än Emmaljungan. Du får fundera vidare. Kram Hanna

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Ser ut som en fräsh o härlig vagn ju!!!!!!alla babysars favvo;)

Ha en skön söndag!!
~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan