onsdag 23 april 2008

Titta vad fint!

Såhär skulle jag vilja ha på övervåningen Thias! Bild lånad från bloggen Granne med Selma.Kan passa på att berätta att det gick jättebra för Melker igår, han var hemma och piggelin som 17 bara en timma efter ingreppet och han hade inte ens ett plåster. Han verkar helt oberörd, så det känns bra!

Vilket svårt väder det är ur klädsynpunkt, när T åker till dagis på morgonen så har hon täckjacka och täckbyxor och alla minns väl hur oskönt det var med jeans under täckbyxor, så då har hon tights, mjukisbyxor eller strumpbyxor men längre fram på dagen när solen tittat fram så är ju jeans eller liknande det rätta alternativet då täckbrallorna blivit för varma. Och likaså skor, när man går iväg på morgonen så åker vinterskorna på, men de känns för klumpiga och varma när hon ska ut och leka. Måste fråga dagispersonalen hur de föredrar att man gör, för det blir ju ett himla plockande om de både ska byta byxor och sedan klä på alla innan de går ut? Det finns ju inte plats för hur mycket kläder som helst och det är hopplöst att ta med grejerna fram och tillbaka för plötsligt har man glömt någonting viktigt antingen hemma eller på dagis... En vimsig mamma som jag som har gjort det förskräckliga misstaget att glömma HUNDEN på dagis inte mindre än två gånger (senast igår - förlåt Melker!!)

Igår var vi på långpromenad med E och pojkarna och sen kom S och Elvira, en riktig toppendag! Vi rundade av alltihop med en cykeltur till mormor och morfar, familjens pojkar fick promenera.

Lina - nu är i alla fall jag "frisk" så hojta när du kan så försöker vi planera in nåt!

Kramar till alla!

2 kommentarer:

Lina sa...

Jaaa! Vad säger du om tisdag dag någongång? Jag är ledig, men ska in på ett möte vid 10 så kanske efter det eller så? Jag måste ju vara helt bra då! Längtar!!!
Kram

Kellis sa...

Toppen att allt gick bra med Melker!!

Har samma dilemma som du angående kläder, tur våren snart kommer på allvar så även morgnarna är lite varmare! Här har vi ett par minus på natten/morgonen, så då bylsar man på sig mer.