torsdag 31 januari 2008

Det drar ihop sig till födelsedag!

Kan härmed stolt meddela att jag är färdig med alla presenter! Känns skönt att ha det klart OM det skulle dra igång för tidigt. En sån här inbyggd "tidspress" skulle man ha jämt, det är som att ha turbo!

Idag har T varit på dagis och sen har vi ätit lunch och fikat med Mia och Nora på kupolen. Jättemysigt! Tack för glassen, Mia! Nästa gång är det min tur att bjuda!

Sen kom söta Lina förbi med en spegel som jag fick! Tack gumman! This is my lucky day :-) Återkommer med bildbevis när den är målad.Vem kan motstå denna ruskigt söta docka från Rubens barn?

Nu ska vi göra kväll och krypa ner i sängen. Thilda är jättetrött, hon vaknade redan klockan sju i morse och alla som känner henne vet att det är kopiöst tidigt, och sen sov hon bara en snabbis i bilen på en kvart-tjugo minuter vid lunch, alldeles för lite sovtid med andra ord. Så vi tänkte passa på att vila ut lite vi också, med en film, troligtvis.

Fler bilder kommer i morgon, nu är vedkorgen färdigmålad så när som på texten och skåpet är färdigt förutom hyllplanen som ska målas på undersidan. Just ja. Ska ju till barnmorskan i morgon, ska bli spännande att se hur den lilla rackaren ligger, just nu tycker jag det sparkar både upp och ner och bak och fram.

Kram!

Inga kommentarer: