onsdag 23 januari 2008

Dagens projekt!

Här kommer bilderna jag skrev om i morse! Det är ett himla pillgöra att måla växthusen eller lanternorna. Puh. Men jag räknar med att det blir klart i morgon. Jag har inte en aning om var jag ska ha dem...men det är ett angenämt problem :-)Växthus eller lanterna från Mio som jag alltså håller på att måla. Min söta skål / kruka som jag spanat på så länge fanns äntligen med på reabordet.Nu sitter alla kryss på plats, är så jättenöjd! Spegeln i det rum som egentligen tillhör garaget är vitmålad med v-slip. Försök bortse från den fula färgen på väggarna, det är mitt fel - jag tar på mig det. Det ska bli vitt någon dag. Dessutom är jag sugen på en platsbyggd garderob, jäkla synd att man inte är snickarkunnig själv för då hade projektet redan varit påbörjat. Man borde kunna bygga en fullhög garderob upp till tak med hjälp av pärlspontskivor och sedan bara sätta en stång och kanske något hyllplan i. Super! Men det är klart, det är lätt för mig att komma med idéerna när jag inte behöver genomföra dem.

M vill absolut att nästa projekt i huset blir att byta golv och måla socklarna till köket. Hm. Vi är inte helt överens på den här punkten, nog för att jag också vill byta golvet men jag tycker inte att det är akut. Det är ju Melkers egen skridskobana juh :-)

Godnattkram!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint det blir! Det är nästan så man tror att det finns en Gessle inom dig (en händig man? *ehrm* kvinna!)
Tänk om jag kunde få fart och göra klart hä rhemma också, men nu väntar ju Guitar Hero på mig *blink*

Annas hjärtan sa...

Tack Ulltussen, vad jag blir glad :-) Kram på dig och ha så trevligt med Guitar hero!

mig & alice sa...

Heej Anna!

Gud så fint det blev med sekretären. Det är så roligt att se hur fint det blir när man sålt något, passade verkligen jättebra hemma hos er. Det känns bra att det var Thilda som fick den :-)

Kramisar till dig
Melinda