måndag 3 juli 2017

Utefrukost

Hej!

Hur har ni haft det i helgen? Här har det varit full fart med fotbollscup, strandkalas och mycket annat. Roligt men intensivt.

Vilken tur med vädret vi har haft! Jag var inställd på ösregn, och vaknade med förvåning till solsken varje dag. Idag har det kommit några åskskurar, och även om det är skönt med sol, så behövs ju ändå regnet.

Idag bjuder jag på några bilder då vädret verkligen var toppen! Det var så bra att vi kunde sitta ute och äta frukost. Och det händer inte ofta hos oss, i uterummet sitter vi ju ofta (läs: alltid) men att vädret tillåter att man sitter ute direkt på morgonen, det är som sagt sällsynt - men ack så uppskattat!

Frukostbrickan framdukad. Inga jordgubbar, men en skål med körsbär är inte så dumt det heller!Tjejerna får sällskap av en höna. Det är så mysigt att ha dem omkring sig!Silkeshönan Silke är ganska ensam just nu. Kompisen Silka ruvar på ägg och är inte ett dugg intresserad av att lämna dem. Vi funderar på fyra rödhåriga små skönheter av samma ras, och förhoppningsvis kommer de till oss nästa vecka.Med risk för att bli tjatig - en pionbild. Ser ni biet uppe till vänster? Sommar!

Ha en fin kväll!

Kram
a

Inga kommentarer: