måndag 17 oktober 2016

Run, run...

...Rudolph!

Hej! Hur är det med er, har ni fått några julkänslor ännu?
Jag är (som alltid) lite småsugen nu när det börjar bli ruggigt ute och de där soliga höstdagarna är borta. Men hos oss får julen vänta lite till. Först Halloween, eller vad säger ni? :-)

Här kommer ett av förra veckans projekt, försöka sig på tillverkningen av en ren. Jag och min vän E sydde dessa för ett par år sedan, men det var gräsligt mycket jobb så det blev inte så många. Nu fick dock produktionen återuppstå för en mycket kort (thank God!) period. Delar av mönstret gick inte att hitta och tygerna likaså. Men vi fick ihop det! Tack bästa mamma för hjälpen!!
Rätt fina är de, om jag får säga det själv. Funderar på en röd till mig själv, inte som käppren, utan att hänga i en dörrkrans på jul (trots att jag både suckade och svor lite över dem när vi sydde och stoppade förra veckan) 
Ja, ni ser, jag har allt börjat tänka lite på julen ändå.
De här renarna har förresten synts i både Lantliv och nån inredningsbok om jag inte helt är ute och cyklar. Kul!


Ha en fin dag alla vänner!

Kram
a

2 kommentarer:

Anna Wahlstam sa...

Hej Anna!
Å det var ena verkligen fina renar!!
Å visst börjar man känna suget nu... Efter amaryllisar och hyacinter.. Vackra ljusslingor, kulor och julmusik :)
Men ok då, vi får väl vänta lite till då ;)
Kram Anna

Annas hjärtan sa...

Jamen visst är de fina? Synd att det är så galet mycket jobb med dem bara! Och ja, jag känner absolut suget efter de första hyacinterna, glögg, stämningen, lukterna, tidningarna...ska vänta liiiite till bara! Må så gott och kram på dig!