torsdag 3 juni 2010

Sommarfest! Idag var det äntligen dags för sommarfest och cabaré på dagis! Som vi har väntat! Thilda har övat på sångerna i flera veckor och vi har hört planer och sett små danser. Man fick klä ut sig också, och Thilda bestämde sig tidigt för att vara Ida i Idas sommarvisa. Philip har inte så mycket synpunkter på saken, så han fick vara Emil.
Såhär fin var Thilda när vi åkte hemifrån. Missa inte de söta blommiga träskorna! Min fina tjej! När vi kom fram så bestämde sig Philip för att vara på det här humöret - surläppen kom fram! M fick gå ut med honom men hann in för att se Thildas vissling till Rasmus på Luffen (se på luffarn' som går där på vägen) Tyvärr så höll Philips dåliga humör i sig, annars hade vi sett fram emot att se honom rocka loss på maraccasägg, men sådär är det ju när man är liten.
Efteråt fick alla barn en ros av de gulliga fröknarna!
Emil och Ida på trappen. Philip fick också en ros, men han ville helst inte ta den om han slapp ;-) Emil har lite spring i benen, precis som det ska vara!
Min fina Philip med sin "mysse". Liten grindpojke. Undersöker sanden. Behöver jag säga att det blev raka vägen till duschen efteråt?
Jag har alltid sagt att Philip är så himla lik Mathias, men han börjar bli mer och mer lik sin morfar. På den här bilden är de verkligen lika!! Barfota sommarflicka! Tack alla inblandade för en jättefin eftermiddag! Det var verkligen toppenmysigt att få vara med och se alla duktiga barn. Pussåkramheladan!

Inga kommentarer: