måndag 7 juni 2010

Nyfiken! Har just kommit hem från kvällens långprommis med M och barnen. Det är min andra för idag, i förmiddags kuskade jag och E runt Mellsta och det är ju en bit. Jag har några (många) graviditetskilon som jag inte vill sällskapa med längre, så jag gör vad jag kan för att de ska sluta hänga sig fast vid mig. Promenera är perfekt, trevligt sällskap, frisk luft och motion! Har nu lagt upp "nya hallen" på min sida hos Styleroom. Är lite nyfiken på vilka ni som brukar titta in hos mig är! Ni vet så mycket om mig och jag vet så lite om er. Inte riktigt rättvist, eller hur? Så snälla, skriv en liten rad. Blir så glad då :-) Pussåkramheladan

3 kommentarer:

Johannah sa...

Att jag läser vet du nog redan! Fin bild!

Kellis sa...

Tja, vad ska jag berätta om mig själv som du inte vet redan...*funderar*

Heter Elin Maria i andra/tredjenamn och ville sååå gärna byta namn till Maria när jag var liten! Ville inte heta något dumt och konstigt namn som ingen kunde uttala, dumma mamma och pappa!!

Brukade alltid skrapa i tårna på vägen när vi skulle springa ner till sjön och bada, inge kul när man var tvungen att ha foten i en plastpåse då det blev sår och man så gärna ville bada ändå!

Idag kämpar jag på med mitt lilla stenparti ute på gården, ska göra en liten kulle där jag ska plantera alla möjliga och omöjliga växter på, hoppas det blir lyckat!

Det var lite om mig själv! Kram/Kathleen

Anonym sa...

Hej Anna!

Mia från Falun som har en liten Albin och Alma. Har följt dig länge.

kram kram