onsdag 12 maj 2010

Nu ska vi ut och gå, Melker! Såhär såg det ut imorse! Philip bestämde att det var dags för promenad, och så blev det också! Idag har jag hört en lite halvrolig kommentar, från en läkare dessutom. "Varför är ni så viktfixerade?" Hahaha. Man kan ju tro att han inte läst journalen överhuvudtaget! Ska man skratta eller gråta? However. Jag och M har i alla fall tagit ett klokt beslut idag. Nu ska vi sluta tänka på det här på heltid. Vi måste leva också! Självklart ska vi väga henne och prata om det lite lagom sådär, men det är inte rättvist mot Thilda och Philip att de ska behöva höra matprat, sjukhusprat, matlistor, läkarprat, frågor till läkare, rapporter till släkt och vänner och analyser hit och dit under all sin vakna tid. Nu ska hon äta det hon vill, vi sondar resten och sen är det bra! Känns ganska skönt faktiskt! Pussåkramheladan!

2 kommentarer:

Jag och prinsarna sa...

Det tycker jag låter som ett superklokt beslut :) Så länge Linnah får i sig det hon ska och alla är nöjda och glada så ger det sig nog med tiden, om det inte finns något fel vill säga. Det kanske blir bättre när hon blir 4 månader och får börja äta lite annat oxå och då kanske det där med flaskan oxå släpper med lite tur. Håller tummarna för er!
Bamsekramar

Kellis sa...

Bra beslut av er! Men jag förstår att ni blir oroliga, vilken förälder skulle inte bli det? Men nog är det skönt för er alla om ni är nöjda så länge Linnah verkar må bra ändå!

Hoppas den fortsatta resan med Linnah blir bättre för er iallafall!=) Kramar om