måndag 31 maj 2010

Mors dag! Gissa om jag blev snopen imorse när M och barnen kom upp med dukad frukostbricka och sång. Jag hade faktiskt glömt att det var mors dag idag! Sämre saker kan man ju vakna till :-) Lite sovmorgon hann jag med också, å vad skönt! Stackars P har nämligen haft krupphosta hela natten och väckarklockan hos oss står ju fortfarande ställd på mysko tider som ett på natten och fem på morgonen och sådär.
Bästa storasystern! Bästa Philip har inte mindre än två titlar! Storebror och lillebror. Slå det ni, tjejer!
Bästa lillasystern! M kom på att de kunde plocka en liten bukett från rabatten, men T drabbades av dåligt samvete i sista minuten och förnekade sin inblandning i det hela ;-)
Roligaste motiven att rita just nu är havsbottnar med sjöstjärnor och andra växter, så här har Thilda gått loss på ett kuvert. Till höger ser man även guldpengar som ramlat ur en skattkista och en snäcka med en pärla i! Guldpengar var just vad som fanns inuti, fast i pappersvalör. Inte så tokigt för en småbarnsmamma att åka iväg och handla till sig själv! Mycket uppskattat! Just nu värker mammahjärtat över min lillkille som hostar så förskräckligt. Han har fått hög feber också, som om det inte räckte ändå. Imorgon väntar samtal till vårdcentralen. Pussåkramheladan!

1 kommentar:

Anonym sa...

ha ha We really do like the same things. I have just bought the very same shirts in blue with storabror, lillabror for a friend of mine who had a baby recently. Your children are so so cute it is painful lol!
Tiff