tisdag 26 maj 2009

Träskor och mårbackapelargoner Idag har jag och E suttit ute och sytt. Riktig trevligt! Många nallebeställningar just nu, det är många som ska döpas i sommar. Jag och barnen var på stan på eftermiddagen, jag och T kom på att vi var sugna på glass och lillebrorsan hade ingenting att invända så vi åkte ner. Jag körde på en klassisk mjukglass och T som gillar rosa vill förstås ha just den färgen på glass. Döm om vår förvåning, men det fanns varken jordgubb eller hennes favvo bubbelgum (inte lika vanlig som jordgubb såklart) utan det fick bli en regnbågsfärgad, men den slank ner den också. Hann med att bli förälskad i en liten sak i en affärerna. Eller liten och liten. Förhoppningsvis visar jag den på bloggen någon dag :-) Här är en bild på Thildas toksöta små träskor. De står vanligtvis inte i köksfönstret även om de är så söta att de skulle kunna göra det. Kanske borde ha det? Det är inte kurbitsar på dem utan små rosor med bokmärkeskänsla. Me lajk! Har sett liknande till mig själv också faktiskt men de var såklart slut i min storlek. Hoppas det kommer in igen. Tyvärr så syns grannens o-vackra rosablekta plåtfasad i bakgrunden, han som bor där klippte nämligen ner den fina syrénhäcken en månad innan blomning. Fiffigt va? Kram på er! Ps. Fram för mer kommentarer! Ni läser om mig så gott som varje dag, vilka är ni som kikar in? Är så nyfiken! Ds

4 kommentarer:

MammasRussin sa...

Hej där!! Du bara sprutar fram blogginlägg! Vilka härliga bilder och utflykt ni gjort!!
Träskorna var ju det sötaste på länge! Och Lillemans mössa, den var ju riktigt läcker! Jag ääälskar mössor :-) Var hittar man denna tro?!
Jag har missat massa svar till dig ser jag...ursäkta....det är mer än vanligt här hemma just nu!! Ramen ska jag hitta till dig i alla mina mappar, har bara en hemmasnickrad variant på bloggen! Och kjolen vet jag faktiskt inte var den är köpt!! Vi har fått den! Gardinerna kommer från http://www.stoffochstil.se/
Det var nog svar på allt :-) KRAMIS

A-K sa...

Jag läser din blogg dagligen. Tycker den e himla mysig :-) Jag är dock väldigt dålig på att lämna kommentarer,ska skärpa mej,för jag vet själv hur kul de är när nån skriver en rad eller 2 :-)
Kommer förbi å hämtar nallen nån dag nu i veckan. Har vart så mycke nu me jobb å sjukdomar,så jag har helt enkelt inte hunnit!
Kram på er!! // A-K

Helena sa...

Hej hej ! Jätte söta träskor ! Vart är dem köpta ??
Kram

Annas hjärtan sa...

Helena - träskorna har jag köpt på Din sko på kupolen! Kram!