fredag 1 maj 2009

Thildas "braiga" dag!
Vilket strålande väder, eller hur? Och, som Thilda skulle ha sagt om hon varit vaken - Vilken underbar dag!! Hon laddade tidigt i morse, idag skulle vi nämligen åka och träffa Fifi, en av T's stora idoler.
En i varje hand för säkerhets skull! Väl framme så fick man plantera blommor. Farmor hjälper till. Pappa vill förstås också prova! Lycka för en treåring! Thilda och Fifi tar täten till prisutdelningen. Ingen vinst denna gång dock, förutom att få hålla Fifi i handen då! Väl hemma så grillade vi och satt ute och åt. Thilda älskar verkligen det. Häromdagen utbrast hon så roligt "Jag vet! Vi har en liten fest! Vi sitter ute och äter!!" Just den dagen var det lite för kallt, men idag var det verkligen sommar ute. Vi avslutar förstås med glass, haklappen är på för att skydda mot chokladen...
Vi kastar oss till Jysk och köper så söta baljor som Thilda vill provsitta. Jodå, hon får plats... ...även om det är knappt! Mamma får en galen idé och häller i lite varmvatten och vips så åker kläderna av och årets första utomhusbad sker alltså redan den 1 maj! Ja, det är väl inte samma sak som att doppa sig i en sjö kanske, men det är ändå tidigt. Rutsckana, och himlen är sådär blå som den bara är i sagoböcker. I morgon visar jag bilder från Philips dag! Kramkram!

Inga kommentarer: