torsdag 16 november 2017

Makeover

Hej!

Nu ska ni äntligen få se vad vi har pysslat med en period.


En makeover i vardagsrummet!


Jag är så himla nöjd, äntligen är det klart!!
Det har verkligen tagit tid, både att ordna hem det nya
och att bli av med det gamla.
Men nu är vi i land med hela projektet och det blev så bra!!


Innan hade vi en hörnsoffa, som vi varit less på i många år.
Rummet kändes instängt och svårmöblerat, och jag har länge spanat efter howardmodellen men har haft problem att hitta någon som med helt avtagbar och maskintvättbar klädsel, och som även är rimlig i pris. Med tre barn i huset är det nästan ett måste att kunna fräscha upp den lite snabbt vid behov.


Hur som helst, till slut hittade vi vad vi letade efter och det blev jättebra tycker jag. Rummet blev så mycket luftigare och tack vare de nya gardinerna så upplever i alla fall jag att det är högre i tak även om det förstås är en synvilla.


Vi passade också på att byta uttagen ovanför fönstren till Renova som vi har i resten av huset. Det har bara inte blivit av tidigare. Det gör så stor skillnad med de där små detaljerna.


Underbart med levande ljus. Har just nu snöat in på den här stiliga höga modellen. Det är ju såklart jättefint även med vanliga värmeljus, men de här känns lite pampigare på något vis.


Soffbordet är också nytt, och det blev så bra på alla sätt och vis. Lagom stort, lagom högt och skönt att slippa slå i tårna som man lätt kan göra på den andra modellen med marmorskiva som man ser överallt just nu.
En ommöblering fick det bli också. Symmetriskt och bra.
Jajjemän, nu har ingen missat hur nöjd jag är :-)
Men visst är det bra när det nästan blir bättre än man vågat hoppas?

Kram på er alla och hoppas er dag har varit fin!

a

Inga kommentarer: