lördag 19 mars 2016

VÅR

Hej på er!

Nu har det gått ett tag sedan sist igen, vet inte var tiden tar vägen?
Men visst känns det som om det är VÅR i luften?! I början av veckan hade vi riktigt pangväder, var ute på lunchpromenad och bestämde mig för att hämta barnen från skolan och förskolan i ilfart - åka hem, på med underställ, täckbrallor och softshelljackor (med facit i hand valde vi alldeles för varma kläder...) och sedan mellis i bilen och sätta siktet på slalombacken. Första gången för lilltjejen i sittliften, lite pirrigt men gick hur fint som helst! Så himla härligt! Och nu börjar det (äntligen) lossna för henne, hon har förstått att det är rätt mysigt det där med slalom och jag älskar att vi kan göra något ihop som vi gör på samma villkor. Barnbio och lekland och lekpark är ju supermysigt det också såklart, men med slalom så är det liksom något som funkar oavsett vilken nivå man är på. Om man nu kan åka vill säga. Och nu är hon på god väg!! Vi hann inte åka många åk, men det räcker ju såhär i början. Och sedan gjorde vi om det igen i fredags när storasyskonen var i skolan. Bara hon och jag. Så mysigt!

Och ja, slalomåkning känns kanske mer vinter än vår. MEN - det är ju som mysigast den här årstiden faktiskt! När kylan inte är så bitig. När solen tittar fram. När man kan sitta ute och fika. När man solar sig i liften hela vägen upp till toppen. Nä, inte går det att jämföra med åkningen i mellandagarna när snökanonerna spraymålar hela ansiktet med frost? Tacka vet jag åkningen i mars april :-D


Annars börjar jag fundera lite över påsken! Har ni sett så fint påskpynt...??!! Man blir ju glad redan när man ser förpackningen. Som att öppna en fin present varje påsk. Lovely!


Kaniner, påskägg och snödroppar. Det är vår! Hurra!!!


Ljuva pasteller.  Jag smälter!


Snödroppar. Måste helt enkelt sätta fler lökväxter här hemma! Det är något alldeles extra mysigt när de börjar kika upp ur jorden. Och nu har jag snödroppar som jag kan plocka fram varje vår. Inte så dumt det heller faktiskt. Allt påskpynt kommer från bästa Farmhouse shop
  


Tulpaner. Så otroligt söt sort, gör sig tyvärr inte alls lika bra på foto som i verkligheten. Som om de vore gjorda av marsipan ungefär. Helt fantastiskt!

Nu - stryka lite tvätt och kanske kika med ett öga på en film.

Ha en fin kväll!

Kram
a

Inga kommentarer: