torsdag 12 juni 2014

Bil på köpet!

Hej på er!

Hur har ni det idag? Själv har jag varit på stortjejens skolavslutning. Att gå ut ettan - det är allt något visst det! Ett milslångt sommarlov som ligger alldeles orört framför sig, som man vill fylla med besök på stranden, en och en annan glass, tid att "bara vara", leka med kompisar fast klockan visar läggdags, frukost på altanen i solen (i bästa fall)... Underbart!

Jättefin ceremoni vid skolan också med flaggor, blommor, sång och ett maffigt tårtkalas!Idag presenterar jag en kampanj från Forsgrens Timmerhus och Faluhus. Mellan den 15/6 och 15/9 2014 får alla som köper en villa för minst 1.250.000 SEK inkl. moms en fabriksny Toyota Aygo på köpet! Inte illa, eller hur? Tipsa gärna vänner och bekanta som går i husbyggartankar! Fullständiga kampanjvillkor hittar du på www.forsgrenstimmerhus.se och faluhus.se

1 kommentar:

AC sa...

Vilken trevlig skolavslutning de hade ordnat :) Så fint när alla barnen kom gående upp till planen. Alla duktiga elever som sjöng och inte minst de som spelade på sina instrument :) Att sen få se det fantastiska tårtbordet med minst 20 olika tårtor fick tom mig att bli sugen på tårta. Normalt äter jag aldrig tårta men idag slank det ner en liten bit ;-)
Önskar dig och familjen en fortsatt fin avsnutningsdag och en fin sommar =))