torsdag 31 mars 2011

Fler album Häromkvällen satt jag och gjorde färdigt barnens album. Alla bilder är nu flyttade till till sina nya platser och noteringarna är skrivna. Ojoj vilken nostalgitripp! Att min stortjej var så liten så nyss. Tänk att jag minns nästan allt i detalj från hennes första år. När man ser bilderna så minns man precis hur det var, vad man gjorde den dagen bilden togs, och ibland också vilket väder det var och vad man gjorde efteråt. Det minns jag förstås med Philip och Linnah också, men Thildas första år har verkligen etsat sig fast.
Det har ju debatterats om "En unge i minuten" - att det sätter igång ett bebissug. Och japp, så även på mig. Fast jag absolut aldrig kunde tänka mig fler än tre. Fast å andra sidan, det är så opraktiskt att vara fler än tre barn i en familj. Huset räcker inte till, och knappt bilen heller. Och allt är anpassat efter två vuxna och två barn. Man kan med nöd och näppe klämma in ett barn till där, två vuxna och tre barn. Men sen är det stopp. Men ändå. Ska man aldrig mer få hålla en sån där liten pyttis, som är ens alldeles egen? Vi får väl se hur det blir med den saken. Men just nu räcker vi inte till för fler än tre, den saken är säker! Nu ska jag gå upp och pussa mina tre underbara skruttungar godnatt, för jag har varit iväg och druckit välkomstdrink och minglat. Jajjemän, lika glammigt som det låter - shoppingkväll på kupolen. Alldeles lagom nöje för en småbarnsmamma som jag :-) Pussåkramheladan!

1 kommentar:

Anonym sa...

Super fina album du gör till barnen<3 Tänker oxå att ska man aldrig få vara med om den härliga känslan man har när man får barn mera!! Men förstås det är ju härligt när de blir stora oxå=)
Kramen på dig & trevlig helg!!/Frida B