måndag 27 februari 2017

En nioåring

Hej igen!

Jamen jag sa ju att februari är en intensiv månad hos oss :-)
När båda tjejerna fyllt år så är det bara att byta allt rosa mot blått, och sedan köra kalas nummer tre! Tur att man gillar barnkalas!

Nu har alltså mellanbarnet fyllt nio år. Nio år tillsammans med den goaste killen man kan tänka sig. Han med de svindlande blå ögonen, det blonda håret och som älskar fotboll, sin ipad och kanelbullar mest av allt. Vi firade precis som sig bör med sång och paket på morgonen, och pizza och fika på kvällen tillsammans med släkten.
Blå ballonger, såklart!Födelsedagskök och uterum. Det blir lite tårta på tårta med två bord i rummen bredvid varandra, så tanken är att vi ska fixa en köksö i köket. Någon gång. Om hundra år ;-) Köksmöblerna kommer från M's mormor och morfar och det svider lite att byta ut dem, men allt har ju sin tid.Äntligen är det Fippes dag att fylla år! Kärt barn har många namn förresten. Pip, Phille, Philipsson, Pipen...Vita tulpaner i en kanna jag köpte i somras. Enkelt, men fint tycker jag!En favoritbild från Fort Myers i höstas.En kanelbulletårta till han som inte gillar varken tårta, glass eller godis. Nio bullar som vi pimpat med fotbollsljus. I bakgrunden skymtar det fina albumet som mormor sytt, med samma bild som på kortet ovan.

Nu - är det bara en födelsedag kvar i februari. Kan ni gissa vem det är?

Kram
a

Inga kommentarer: