söndag 7 juni 2015

Flickrum

Hej!

Idag började dagen med frukost på inglasade altanen. Den är toppen såna här dagar då solen skiner och det regnar om vartannat. Efter det fick det bli en lång skön promenad, och nytt för den här gången var att alla tre barnen cyklade bredvid. Innan har vi ju alltid haft en i vagn, men nu trampade hon själv. Så stor hon blivit! Hur fint som helst gick det, inte ett 'gnäll' på hela rundan! Heja!
Idag kommer bilder från storasysters rum. Ny matta på golvet minsann, det är nästan ett måste nu när de är vita och lite ömtåliga. Den har jag, precis som mattan i lillasysters rum, köpt på FarmhouseEgenhändigt ihopknåpade tygstjärnor (med lite hjälp av snälla mamsen!) på snöre, och en DIY-byrå för småpryttlar.Sänghimmeln - pricken över i. Ny med mysbelysning á la stjärnhimmel dessutom. Så fint, tycker både jag och hon som bor här inne. Vi läser en bok tillsammans varje kväll, och jag lyckas alltid somna efteråt. Hopplöst! Kanske är det för att det är så mysigt? Jag hade själv en sänghimmel när jag var liten och älskade det, och jag är ju supernostalgisk med allt som andas barndom. De som känner mig vet ;-)

Förresten så är jag väl sist i Sverige med att engagera mig i Pinterest, har haft ett konto länge men har inte orkat ta tag i det riktigt. Förrän idag. Så ni som vill hittar mig här!

Ha en fin kväll! Nu ska jag gå och läsa med T. Ingen högoddsare att jag knoppar bredvid ikväll också *s*

Kram
a

7 kommentarer:

prillis88 sa...

Fantastiskt fint, måste bara fråga vart du hittat den underbart fina sänghimmeln?

Annas hjärtan sa...

Tack snälla Prillis88! Sänghimmeln kommer från Ellos. Kram a

prillis88 sa...

Överkastet är det oxå från farmhouse living? Hittar bara det i baby size... Så otroligt fint, blir helt kär och vill/ska göra ngt liknande till tösen :)

prillis88 sa...

Så fint, blir helt kär!! Vill/ska göra ngt liknande till tösen. Överkastet är det köpt på farmhouse living? Hittar bara i baby size

Annas hjärtan sa...

Tack snälla! Överkastet kommer från Lexington men jag tror tyvärr att det rosa har utgått och finns bara till mindre barn. Du får leta på tradera eller liknande :-)

Bettys blogg sa...

Vilken underbar bild! �� Har du satt i stjärnhimlen själv? Var har du kör den i så fall?
Tack för svar. ��

Annas hjärtan sa...

Hej! Jag har satt i ljusslingan själv, den kommer från Watt & Veke och jag köpte den på inreda.com
Ha en fin dag <3 //Anna