tisdag 7 september 2010

Allrummet! I helgen gjorde vi ett storryck och sålde bokhyllor och vitrinskåp som tidigare tagit upp den här hörnan:
Eftersom Linnah ska ha sitt rum där soffan stod förut fick soffan flytta på sig. Tycker själv att det blev rätt bra, jag menar, om man gör om allrummet till barnrum och ändå kan ha en liten tv hörna så får man vara nöjd med det. Det är kanske ingen optimal lösning, men helt ok. Good enough helt enkelt! Försöker öva mig på det där.
Tre ljuslyktor för mina tre hjärtan. Mittenhjärtat överraskade mig rejält förut genom att äta upp en öronpropp för en stund sedan, en sån där liten gul sak som man stoppar in i örat. Han som vägrar äta godis, kakor, glass - då väljer han en öronpropp! Ringde sjukvårdsupplysningen för säkerhets skull, nog för att den är liten och mjuk och formbar, men tänk om den sväller! Efter lite dividerande fram och tillbaka kom vi fram till att den antagligen kommer ut den naturliga vägen. Vi får se vem som får äran att byta den blöjan :-) Pussåkramheladan!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mysigt med en liten tv-hörna!
Läskigt med öronproppen,hoppas den kommer ut utan problem!
(Fina kort du tar på barnen!)
Kram Frida B

Anonym sa...

Tänk så underbart att han inte vill äta sånt där skräp!! Önskar jag kunde säga detsamma om mig...*hehe* Bara inte öronproppen ställer till problem men antagligen inte, som de säger kommer den nog bara ut den vanliga vägen!

Kram från Pite!

Anonym sa...

Oj, hoppas det går bra. Dom små äter allt möjligt. När vår son var liten stoppade han 2 små knappcellsbatterier i munnen och svalde dom. Men dom kom ut rätt väg, vi behövde aldrig in till sjukstugan.
Kramar Carina Bjerstedt

Jenny sa...

Vilka fina ljuslyktor!
Får man fråga var du hittat dem?
Trevlig helg! Kram Jenny