lördag 24 juli 2010

Höstens sötaste mössa till Thilda... ...kommer från mammafavoriten H&M! "Den är lite för ullig för mig" sa Thilda. Hon föredrar bomullsgarn, men hon gillade utseendet så jag tror att den kommer bli använd. Igår var det läkarbesök med lillskruttan. Hon hade gått ner lite i vikt men det var egentligen väntat för hon var inte alls pigg efter måndagens sprutor. Dessutom har hon börjat blåvägra nutramigen (hennes mjölkfria välling) så vi försöker lirka i henne gröt med fruktpuré, potatis med smör och fruktdryck med extra tillsatt näring. En och en annan majskrok slinker också ner. Det är inte lätt med en sån här kräsen matgäst hemma vill jag lova, men hon är ju piggelin som få, så vi försöker lugna oss med att titta på allmäntillståndet som är så perfekt det kan bli. Pussåkramheladan!

1 kommentar:

Hanna sa...

Söta stora tjejen!!!
Vi hade också problem med Nutramigen, minsta sonen tog det inte till att börja med så vi fick ha i lite socker( doktorns påhitt) men det funkade och sen minskade vi sockret och han åt. har för mej att han åt tills han var 2, men minnet är dåligt han är ju snart 10 år.
Hoppas lilltjejen ökar i vikt och tar sin mat, men majskrokar är mums! Mina killar äter dom (12 och 10 år), och lillkusinen (1år) äääälskar majskrokar.