torsdag 22 april 2010

Å vad skönt... ...att sova i egen säng! Var så trött i morse att jag mådde illa, då tog Matte barnen med sig och gick ner så jag fick sova 2 timmar till. Nu känns det mycket bättre! Jag ser knappt sonden längre. Visst är hon fin?? *lycklig* Hon har ätit ganska bra faktiskt, fast i morse när klockan var sex så fick vi sonda i henne all mat, det har aldrig hänt förut. Vi bestämde igår att hon skulle "slippa" om hon visade tydligt att hon inte ville, och det gjorde hon, men jag tror att det beror på att hon ville sova.
Sötaste ljuslyktan som Thilda och hennes farmor gjort. Den har jag haft tänd hela dagen idag nu när det är så gråmulet och trist ute. Blev så glad igår när Matte hämtat hem barnen. Philip rusade upp på övervåningen, satte sitt lilla pekfinger på lillasysters kind och sa "Linnah!" och sen fick hon en stor puss. Det är kärlek det! Pussåkramheladan!

3 kommentarer:

MammasRussin sa...

Lilla tjejen är underbart fin!!! ♥
Strykekramar till er! Det är så härligt att följa er, du är så himla positiv....alltid! Hoppas snart det ordnar sig för er.
KRAMIS

Anonym sa...

Hej Anna!
Känner dig inte men läser din blogg. JAg förstår er frustration, både rädsla över vad det kan vara och att inte riktigt få tid och möjlighet att njuta av bebis tiden. JAg förstår för jag har själv en liten tjej som fick en hjärtdiagnos när hon föddes. Hon opererades när hon var 4 månader och det var en mycket jobbig tid. Hon hade oskå sond och rätt mycket slangar här och där. De försvinner i mammas synfält och man tänker inte såmycket på det, det brukar vara andra somreagerar ibland blir det så här och det rättar till sig med tiden. Jag hoppas att prinsessan snart ska vara pigg och äta som hon ska och att det inte finns något annat bakom detta trista vilket jag inte tror.
Lycka till!
Maria

Annas hjärtan sa...

Tack Maria, blir så glad för din kommentar! Kram på dig!