måndag 7 december 2009

7/24 Här kommer några bilder (som inte är så juliga) på makens begäran! Jag har sagt det förut, men nu kan man snart "se ljuset" vad gällande vår nya entré! Riktigt nöjda blir vi, så får man väl inte säga i jante-Sverige, men det skiter jag faktiskt i! Blommorna som står på golvet har fina krukor i trä från Calimero, och de ska förstås stå i fönstren när färgen härdat. Golvet är som synes inte ens i närheten av färdigt, men det gör inte så mycket tycker jag, vi ska lägga ut trasmattor över hela sen.
Vintertid dekorerar jag dem med ljusslingor och spansk mossa, och nu till jul hänger där också ett rött hjärta!
Vi behöll fönstret som vetter in mot trappen. Egentligen hade jag velat ha garderober här, men man kan inte få allt. Kanske blir det en byrå som jag visade i ett tidigare inlägg, med sex eller nio lådor.
Vi är båda väldigt nöjda med valet av strömbrytare (nu får jag säkert bassning för att jag skrivit fel namn, det heter säkert nåt annat) Nu styr jag kosan mot Emelie för att sy! Kramkram!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Gud vad fint!!! Blir riktigt avundsjuk!

Jag och prinsarna sa...

Åh, åh, åh vad fint det blir. Vad Matte är duktig på grovjobbet och du på finliret. Ni kompletterar varandra kanon ;) Det blir superfint!
Kram kram!!

MammasRussin sa...

Guuud vilken flitig bloggerska du är!! Du bara spottar ur dig fina inlägg!! Er hall blir så fin!! Vilka fina blommor med ljusslingor i! Det blir så fint med ljusslingor!
Ha en bra dag och ta hand om dig/er!
KRAMIS

PS Visst är ljusstaken fiiin?! Den är köpt från markylen.se DS