tisdag 17 november 2009

Smakråd! Igår när jag satt och bläddrade igenom reklam så fick jag syn på en köpmandisk från Jysk, modellen var rätt bra och skulle passa i vår nya hall (som hastigt och lustigt tagit fart! Snart är panelen på plats!! Eftersom vi körde riktigt trä där ute så ser det ut som en bastu just nu, bilder kommer när det är målat!) Dock så är den gjord i melamin...och hur kul är det? Sabbar det hela känslan där ute? Frågan är om man tänker på det eller om man för alltid kommer reta sig på den. Melamin är ju inte kul alltså...men prislappen var klart godkänd! Så nu behöver jag lite smakråd! Här är den, bild lånad från Jysk. Tänk nya handtag och vips så skulle den bli lite roligare. Modellen var som sagt perfekt, barnen skulle få en varsin "rad" med lådor för mössor och vantar. Super!! Kan man göra något med den för att den ska kännas lite roligare? Måla den? Tips och förslag mottages tacksamt! Den här modellen har jag drömt om i flera år. Den kommer från All in wood, och summan man får ge för den är förstås en helt annan. Ska man vänta och spara ihop till en sån här istället?
En liknande modell som kommer från Bruka. Den är också fin, men inte någon wowupplevelse för min del. Vet inte vad det är, proportionerna? Handtagen? Jag gillar principen på alla tre, och vill gärna ha en möbel med 3, 6 eller 9 lådor. Är det någon som vet om det skulle finnas någon likvärdig någon annanstans? Nu ska jag och min lilla lokförare gå upp och väcka storasyster. Pussåkramheladan!

1 kommentar:

Marits vita skrin sa...

Hej Anna.

Jag såg förut en gång en som hade "byggt" in sin Ikea möbel som var i laminerat mdf med råspont. Man skulle säkert kunna sätta på sån där panelskiva på sidorna och sätta på en krönlist och skiva uppe på.

Annars var ju modellen jätte fin, men håller med dig. Melamin är ju inte kul.

Kram på er
Marit