söndag 27 september 2009

Inköp och önskelista Igår åkte jag och M och hämtade sängen! Yippee! På väg tillbaka blev jag så himla kissnödig att vi bara var tvugna att åka in i Valbo ;-) Där förälskade jag mig i den här lampfoten som fick följa med hem. Inte skärmen dock. Det ska bli en i randigt Himlatyg tror jag!
Föll som en fura även för detta lilla fönster. Men plånboken sa stopp, så jag kom genast på den fifiga idén att min handyman ska få snickra ett istället! Blir billigare så! Kanske gör vi en inbyggd variant i nya barnrummet och låter det fungera som en liten serveringslucka till barnens café. M grymtade lite missnöjt när han hörde mitt förslag, men han brukar inte vara omöjlig. Himla kul för barnen om inte annat, eller hur?? *blink* Nu har vi passerat halvtid i graviditeten, härligt! Nu är det som mysigast, man känner bebisen men det gör inte ont än, den sparkar lagom hårt och jag känner mig hyfsat smidig än. :-) Kramkram!

2 kommentarer:

Jag och prinsarna sa...

Hahaha du är inte klok Anna, jag vet precis vad den där lampfoten kostar nämligen för jag stog oxå och tittade på den sist ;)

www.ulltussen.blogg.se sa...

Himmel så läcker lampfot och fönstret det förstår jag verkligen att du föll för om jag får säga så ;) toppenmysigt! Kramkram!