fredag 14 augusti 2009

En halv födelsedag Idag har vi haft minifest här hemma, för Thilda fyller 3½ år. Om man som vi aldrig får ha några sommarkalas så måste man passa på ;-) Ett paket på morgonkvisten. Håret är fortfarande rosa från gårdagens besök hos frissan I paketet låg en My little pony-enhörning som barnen nästan slogs om att få köra i sulkyn. Thildas klänning är så söt, den är precis "hon" - full med prinsesstårtor och muffins. Kan det bli bättre en sån här dag??
Vi har våffelfest ute. När barnen fyller år brukar vi ha pannkakstårta men jag tycker det är så mysigt att kunna sitta ute och grädda våfflor så eftersom det här inte var någon riktig födelsedag så ändrade vi på traditionerna. Undrar vad vi ska hitta på när P fyller år, för han gillar varken våfflor eller pannkakor! Här bakar vi muffins för fullt! Plötsligt dök Philip upp, på bordet! Han gillar strösselburkarna...
Dags att provsmaka! Lite väl söta tycker mamma, men Thilda är nöjd. Philip vill som vanligt inte smaka. Inte nog med att de smakar sött, de ser söta ut :-)
Vi gör ett handavtryck i lekstugan, precis som vi gjorde när Thilda fyllde 1½. Nästa vecka är det Philips tur att göra ett! Nu har jag och Thilda haft popcornmys i soffan medan pojkarna har gått och lagt sig. Undrar vem som somnade först? Imorgon är det min tur att fylla år! Thilda och pappa var och fixade en överraskning förut och Thilda viskade pliktskyldigt "chooooklad" i mitt öra när jag frågade vad de hade hittat på ;-)
Pappa skulle berätta att Thilda ramlat på affären (och det är ju lite dramatiskt nu när hon är gipsad) och jag frågade vilken affär de varit på, Maxi kanske? "Vi var på en affär bara" sa M. "Vi var ju på Coop ju!" Sa Thilda. Visst är barn underbara! Kramkram!

1 kommentar:

Hanna sa...

Halloj! Det verkar som att det går bra för Lill-snuttan. Hon e ju såå duktig, en annan hade väl legat på soffan och velat ha full betjäning.
Kram på er