måndag 22 september 2008

Nyckeln till allt ont Så har vi kommit hem igen efter helgens bröllop (som för övrigt var otroligt vackert!) Men alltsammans fick ett tråkigt slut, lilla T ramlade ur sängen igår och bröt nyckelbenet :-( Efter en lång stunds gråt, och försök till analys från vår sida (först klagade hon över ont i örat och då blir man ju extra orolig över huvudet) så bestämde vi oss för att åka in. Och efter undersökning och röntgen så fick vi veta att nyckelbenet var av. Så nu är armen i mitella och tjejen är lite dämpad. Har dock kunnat sova bra inatt, jag vet få som klagar så lite som hon gör faktiskt trots att jag vet att hon har ont. Så nu har hon fått både en kattunge (mjukisdjur) glittriga bokmärken och album (tack Albin & co!!) och en Skrållandocka som sovit på hennes arm (!) hela natten. Av oss önskar hon sig en rosa gitarr, så jag ska åka iväg och fixa det strax. Hoppas ni har det bra där ute. Kramkram!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars liten... Hoppas att hon inte får för mycket besvär under den närmaste tiden. Måste vara en stor omställning för henne.

KRAM!

Anonym sa...

Nämen, stackars lilla T!Typiskt att olyckor ska hända så lätt. Ett stort krya-på-sig till henne

Lovilin sa...

Hej!

Vad tråkigt för lilla T, vi ska tänka på henne!
Hoppas det är bra med er andra iaf och att ni hade en bra helg!

Kram
Linda

Anonym sa...

å fyy stackars liten :-(
Massa kramar

MammasRussin sa...

Åhh stackars lillan! Hur kunde det gå så illa....hon måste ju ha jätteont. Vilken tur att hon blir så ompysslad med massa leksaker. En rosa gitarr kan nog få vem som att må liiite bättre.
Kramis o krya på lillan

Anonym sa...

Stackars lilla Thilda! Jag förstår att hon är dämpad, huvvaligen... Hoppas hon fått sova gott inatt och att hon får en toppendag med sin gitarr!

Kram

Hanna sa...

Men stackars lilla gumman. Klart hon ska ha en gitarr då. Lilla vännnen, det måste göra så j-a ont. Tänk va duktiga barn är, vi vuxna gnäller om minsta lilla. Krama om henne mycket/ Hanna