lördag 24 maj 2008

Varsitt par skor!Thildas skor är lagom nu men Philip får vänta drygt ett år innan han kan ha sina. Jag vet att det är jättesvårt att köpa skor såhär långt innan, men sandaler med öppen tå känns som att de kan funka ändå även om de är pyttelite för stora eller för små. Jag blev så glad när jag hittade sandaler utan döskallar eller spindelmannen :-)

Kramkram!

4 kommentarer:

MammasRussin sa...

Hej vännen!
Det var väldans vad du shoppat loss!! Och vilka fina saker!! Var detta en barnfri shopping eller?!
Det är ju en dröm för mig att hamna på en POP-outlet....Den där turkosa skaljackan är hur fin som helst...Har den sjögröna tröjan, den är en favvis! Jag gillar verkligen POP:s rosa och turkosa färger. De där turkosa sandalerna skulle jag ge mycket för hi hi!!

Var ju tvungen att kolla in ditt kök. Helt underbart! Samma smak som mig förstås :-) Precis samma beslag jag är på jakt efter! Lagom matta o lite "slitna" i looken. Åhh kanske du kan spara mig många timmars letande...VAR VAR VAR har ni köpt dom??!! Suckelisuck så fint ni har det!!! Där skulle jag vilja bo ♥
Visst är det bökigt att natta barnen själv om kvällarna....Sambon jobbar ofta kvällar o nätter åxå så det har varit mycket slitigt för mig. Men allt slit lönar sig visst va ;-) Nu lägger sig båda kl 20 o somnar själva i egna sängar. Skönt!
Alicia är åxå i sånt där mellanläge, sova middag eller inte? Får hon sova middag så somnar hon vid 21-22 på kvällen, tycker inte mamma är bra alls. Annars är hon supergrinig o vill helst somna kl 18, inte bra heller! Vad gör man??!! Så har vi haft det ett tag men nu tror jag faktiskt vi kommit över den värsta gränsen, nu klarar hon för det mesta att inte sova.
Lilleman sover INTE hela nätter...Vi har precis fått honom till att inte äta iaf om nätterna, men han vaknar till o vill kela lite ett par ggr varje natt.
GRATTIS till dina sköna nätter! Njut! Det kan vända snabbt hi hi!
FÖRRESTEN har glömt säga att anoraken fanns så klart inte på Exit...Hörde med expediten men det var inget de hade eller skulle få hem :-(
Shit vad långt inlägg det blev, undra om det finns en maxgräns lixom ha ha
KRAMIS

MammasRussin sa...

Tjingeling!
Tack för tipsen med beslagen! Detta blir ett projekt efter semestern :-) Är det ok att jag lånar din bild från din blogg, den med bilden på bara själva beslagen?

Åhhh du måste visa fossingarna sen! Jag är minsann ganska mycket avis på såna där gipsfossingar!

Hoppas verkligen ni har samma tur med 2:an vad det gäller soveriet. Vi har haft problem med Alicia så jag är ganska förberedd på lika mkt slit med Lilleman hi hi.

Nu ska jag packa vidare, undra hur mycket man får ha med sig?! Det tar ju aldrig slut med saker/kläder som bara MÅSTE med!
Hoppas du haft en skön o mysig Mors-dag o att du fått lite paket o tårta :-)
Vi kanske inte hörs på några dagar, man vet aldrig när en dator dyker upp näst :-)
Ha det bäst så länge! KRAMIS

Kellis sa...

Hej hej!

Oj, jag skulle aldrig våga köpa skor så långt i förväg, har den erfarenheten att tjong så sticker det iväg på storlekar och där står man med alldeles för små skor... Hoppas du inte råkar ut för samma sak!

Vi har så fina blommor på vårt köksbord! Tror att Tomas blev glatt överraskad när det kom blombud och jag med för den delen. Alltid roligt att få blommor! Bytte vatten igår så de ska hålla sig lite längre också. Tack för dem!

Må så gott!/Kellis

Emmas idéer sa...

Hej, Skrev ett inlägg längre ner under de nya po.p kläderna men du kanske har missat det? Tänkte bara höra hur priserna är i outleten?
Jag har aldrig vart där vore kul å veta.

Hälsningar Emma