onsdag 26 mars 2008

Sommar och sol...

...var det när de här bilderna togs. Alla utom den på kaffebryggaren, den tog jag i helgen, för den låg nämligen i Thildas påskägg. Det var då jag kom på att det kunde vara lite skoj att visa bilder från lekstugan. Men först det viktiga - Thildas fot är bättre och behöver inte röntgas. I morse haltade hon, men nu går hon obehindrat. Hon fick naturligtvis stanna hemma från dagis idag men det är bara mysigt :-)

Nu så. Det är lite roligt med Thildas (och numera även Philips) lekstuga för det är egentligen den som jag hade när jag var liten och vi bodde i Värmland. Huset vi bodde i såldes när vi flyttade till Dalarna och stugan blev kvar, men samma år som T föddes fick jag veta att den skulle säljas, så vi åkte ner och hämtade den! Den var i skabbigt skick, det var ingen som lagt ner någon tid och kärlek på att underhålla den precis, så det jobbar vi på. Det är en lång väg kvar, men nu kan barnen i alla fall vara där i och leka och det är förstås huvudsaken. Extra roligt att det blev samma stuga som jag lekte i när jag var liten och som kära pappsen har byggt.Snickarglädjen har vi satt dit i efterhand.Fru Nyckelpiga är en långväga gäst, ända från Mallis.Soffbordet är egentligen Mattes mormors fina prydnadssaksbord i tre våningar som vi sågat av och målat om och soffan är en present från kusin Fanny. I taket sitter hjärtformade wallies.Thilda lekte verkligen i stugan i somras och jag gissar att det blir ännu mer i år. Till höger, kaffebryggaren, en OBH Nordica. I samma serie fanns brödrost och nåt mer, lite skoj!Farmor skickar ofta post hit, adressen är Lilla stugan 1 :-)

Kram!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken underbar lekstuga att få vara i, supersöt efter att ni har fått lägga händerna på den igen! Skönt att T:s tass är bättre. Kraaam