lördag 25 mars 2017

Stortjejsrum

Hej på er!

...och vips så har det gått några veckor igen! Livet kommer emellan, hela tiden. Och så ska det ju vara förstås!
Jag har gjort världens ryck här hemma och städat och rensat nästan överallt. Jätteskönt (i alla fall efteråt, hehe)
Vi har också tagit tag i en annan sak som varit på tapeten ett tag, nämligen en sminkhörna till storasyster. Hon har både snedtak och två fönster i sitt rum, varav ett är relativt stort i förhållande till rummet, och det andra fönstret sitter väldigt lågt. Hennes säng har en hög ram, så skulle man ställa sängen framför det låga fönstret så blir hela fönstret dolt. För att göra en lång historia lite kortare så kan man inte möblera hur som helst där inne.

Många av mina vänner, framför allt tjejer, ÄLSKAR att möblera om. Jag är inte en av dem! Tycker mest att det är meckigt och rörigt med sladdar och lampor och tv-fästen som ska flyttas. Men, vi gjorde det - och framför allt - det blev väldigt bra! Så det var absolut värt besväret :-)En av favoritpresenterna när hon fyllde år var denna ask som vi fyllt med lite gott och blandat, body lotion, läppglans, nagellack osv. Pimpade banden med söta pins.Den söta vasen har jag fixat till henne. Tanken är att hon ska ha penslar där i sedan.Möblerna har hon haft sedan länge, men sminkbordet, spegeln och lamporna är nya. Tur att mannen är elkunnig, han löste det fint med sladdar osv tycker jag!Ljusslingan på väggen satt tidigare i sänghimmeln. Denna fick stryka på foten då den annars skulle ha tagit upp halva fönstret.
Har satt upp lite olika favoritbilder på väggen.

Rummet är ju sig likt på många sätt, men vi har rensat bort mycket småplock som hon tröttnat på eller blivit för stor för. Bra också när man kan uppdatera det man redan har utan att behöva köpa en massa nytt.
Jätteroligt att det blev så bra, och viktigast av allt är förstås att hon som bor här inne trivs, och det gör hon verkligen!

Nu har det blivit dags att krypa till kojs här, påminner om att ställa om klockorna..!

Kram
a

Inga kommentarer: